Referater

Bøvs90 Ølklubs Referater!


06 Apriil 2024 - Møde hos CP

Charlotte var på job men alle andre var mødt op. Per havde lavet en fantastik Chili con Carne og Tina og Frantz satte deres medlemskab på spil med en IPA øl - sikke en katastrofe.

Mødet gik som ventet dvs. øredøvede snak fra start til slut om alt og alle. Alle nød den fine aften til sidste bus gik fra Avderød.


20 Januar 2024 - 1000 øls møde hos TF

Alle var tilstede undtagen Henning. Øl nummer 1000 blev serveret fantastisk !!

13 Oktober - Generalforsamling

Alle var tilstede i bøvstøjet. Der var mange debatter og forslag og dirigenten blev træt men flg. nåede vi fremtil kontigentet stiger til 750 kr pr. par fra næste møde. Vi deltager i Fredby marked slut april, LA er kræmmerminister, evt. tager vi markedet i Hillerød . Tina står for et 1000 øl's arrrangement til januar 2024. Ved formands og kasser valget skete det utrolige at Tina blev formand og Bo kasser - hold da op.

Den afgående formand Bo takkede alle for en god tur til Riga og Tina Kasser fortalte om hvordan vi havde fået brædt hele kassen af og havde brugt ca 35.000 kr i Riga og der ud over fly (?) og hotel (16.000 kr), der ud over var der tabt lidt gysser grundet corona hvor turen blev aflyst.

Snakken gik lystigt til det sluttede


14 September til 18 september - Jubiii tur til Riga

Alle var klar tidlig torsdag morgen til den korte flytur 1.10 min til Riga. To taxier til hotel Heustan Drauga hvor vores 6 væresler var klar til indtjekning, hvorefter vi begav os til vores stambar 20 m fra hotellet klar til at bruge de lige over 30.000kr der var tilbage..efter fly og hotel var betalt. Her spiste vi to gange under opholder super mad med belgiske strejf.

Hen over de fire dage spiste vi også på Olivia restaurant jubi middag. Province - lokal mad. En georgisk restaturant med anderledes vine

Her ud over besøgte vi et ukendt antal barer, seværdigheder - jo da.

En stor tak til turudvalget for en lækker tur !!


08 September 2023 - Planlægningsmøde hos Ilse og LA

Charlotte og Per var fraværende. Resten var mødt til det spændende møde om turen til Riga. Turudvalget fortalte lystigt om deres store arbejde og alle lod til at forstå hvor , hvornår og hvordan vi skal komme afsted.

Ilse og LA lavede en tøm køleskabet ret der smagte lækkert med alt godt.

Mødet forsatte til midnat


10 Juni 2023 - Sommermøde hos Tina og Franz

Charlotte  var fraværende og Jeanet og Henning på ferie i Dublin. Alle nød den fine grill mad og de gode øl

22 April 2023 - Forårsmøde hos Jeante og Smukke Henning

Charlotte og Per var fraværende og Tina var mødt op med lidt gammel cororna i bagagen. Den første pils blev nydt på terassen i det fine forårsvejr. Snakken gik og et blandet arsenal af øller blev smagt. Det var forståeligt at CP ikke var mødt frem deres øl blev en klar vinder i puhh afstemningen. Formand Bo havde glemt at han havde fået den fine titel. Snakken gik og alle gik derfra i opløftet stemning - der var for 92 kr flasker at pante dagen derpå :-) 

23 Januar 2023 - Julefrokostmøde hos Birigit og Arne

Tina og Ilse var på arbejde  og Gitte var syg, så der var rigelig med dejlig mad og snaps. 

Under generalforsamlingen fortalte Arne som formand om at han absolut intet havde lavet. Kasseren var ikke til stede vi håber et pengene er i kassen. Nyvalg til Bo som formand og genvalg til alle andre. 

Vores jubitur sættes til sep 2023 tors 14-18 med mulig afgang ons 13..

Snakken gik lystigt til over midnat.


Evt. - besøg Thisted bryghus i 2025 som 1000 øls tur. 

12 November 2022 - Møde hos Charlotte og Per

Alle var mødt op og vi startede med lidt håndbold og stærke smageøl. Senere kom der mad og vi fik smagt igennem. Der var som vanlig stor snakkelyst og efterhånden måtte folk drage hjem lidt efter lidt. Omkring midnat var der lukket for mødet. Der var ingen beslutninger på mødet ud over at vi fik smagt en masse smageøl fra Fur, så vi kom tættere på de 1000 øl


17 september 2022 - Møde hos Gitte og Bo

Alle var mødt op i det fine sensommervejr. Der blev nydt en lang række mærkelige øl ( Mango, 10,6% etc) og en enkelt bøvser smagte ikke en eneste øl. Mødet blev styret ganske flot af den nye formand Arne. Undervejs var der dejlig - men sekundært - dejlig mad.... og snakken gik lystigt og højt til de sene timer..


Næste møder blev aftalt 12-11 og med julefrokost d. 13 januar - så langt ud i fremtiden er der aldrig planlagt før  


08 juli 2022 - Møde hos Ilse og LA

Tina og Frantz var fraværende grundet corona. Resten var mødt op i det fine sommervejr. Der blev nydt en lang række mørke øl og aftsemningen blev 1. gang nogensinde uafgjort i kampen om dagens AHHHH. Ilse og LA havde sat ting sammen fra haven til en lækker pastaret.... og snakken gik lystigt til de sene timer..

13 Maj 2022 - Generalforsamling hos Birgit og Arne

Alle var mødt op i korrekt Bøvs tøj, dvs mændr i Røde skjorter og pigerne i en af de mange Bøvstrøjer. Næste åtårs store tur planlægges til sidst på foråret. Formanden og kasseren holdte fantastiske taler som blev godkendt. Vi har en del penge nogen hos Hotel.com andre hos kassere.n. Arne blev valgt t il ny formand trods en fantastisk koreansk inspireret tale af Frantz.19 Februar 2022 - Curling fest hos Jeanet og Henning

Alle var mødt op og Bo uddelte de flotte nye røde bøvs trøjer. Snakken gik på højt lydniveau og der blev guffet tæt på vegetarlasagne-  det tætteste Bøvs nogensinde har været på vegetarmad. Senere var der curling turnering kællingerne mod drengene. Drengene vandt den først og afgørende kamp, mens kællingerne fik lov at vinde sidste spil. Klokken 02.00 sluttede mødet i god ro og uorden.

11 December 2021 - Oktoberfest hos Tina og Frantzi

Så varder oktoberfest og i vanlig stil flot pyntet op og med den rettet musik. Alle tilstede undtagen Jeanet. Menuen var storslået med gullaschsupper, knæ, pølse, skank, cloeslaw, brød mm. Og der blev spist, snakket og smagt øl. Formand Henning styrede mødet med stor elegance og der blev fremlagt forslag om minitur til feks. Berlin. Der blev serveret et stort arsenal af smageøl, som dog ikke alle faldt i god smag. PÅ den anden side af midnat tog de første hjem i god ro og uorden, og hvornår de sidste gik ved kun Vorherre.

13 August 2021 - Coronamøde hos Charlotte og Per

Mødet indkaldt med kort varsel, så Jeanet og Henning på ferie ellers alle tilstede. Der var generalforsamling og kasseren sagde at der var ca 50k i kassen. Turudvalget havde problemer da der ikke var fly til Riga, vi har hotel. Formande Per udtalte at alt var godt i DK. Henning blev ny formand Tina Kasser, Ilse skriverkarl og LA presseansvalig. Der bliver ny T-shirt i rød og hvid evt også en sweatshirt.

29 Maj 2021 - Coronamøde hos Gitte og Bo

Mødet indkaldt med kort varsel, så kun 3 par kunne møde op, men de havde det sikkert hyggeligt og havde nok af øl

11 September 2020 - Coronamøde hos Ilse og LA

Alle mødte undtagen Jeanet, der kom senere. Det belv besluttet at vi tager til Riga næste år 2021 i september 7-12 cirka. Ilse og LA serverede lækre Lettiske snadwich med højst usædvanlige navne, men nu kender vi den kost vi får om et år :-) Alle opførte sig nogenlunde omend der var nogle som var ret utidige, det var vel nok størstedelen. Jeanet og Henning var højst uheldige med øl nummer 900 der helt ufortjent blev stemt Puhh. Den blev fejlsmagt af foreningen. Alle forlod Tjønrvej i god ro og orden i løbet af fredagen...

13 Juni 2020 - Coronamøde hos Birgit og Arne

Alle mødte undtagen Franzi som valgte at fiske i Coronabefængte Sverige. Der var stigegolf koncurrence.  Formand Birgit fremlagde sine mange initiativer der alle blev stoppet af Corona. Tina havde bruget det halve af kasssen på en ikke-tur til Riga. To kritiske journalister - Arne Brostrøm fra Altinget og Henning Lyskov fra Uglegylp, stillede ubehagelige spørgsmål, men begge beretninger blev godkendt. Per blev ny formand og Tina Genvalgt ??? Turen er udsat til september 2021 og Bo vil få lavet nye trøjer med tksten ' Probably the oldest beerclun in the world'. Mødet sluttede efter midnat efter al sansynlighed i go ro og orden.

1 Februar 2020 - Julefrokost hos Tina og Frantz

Allei mødte undtagen Henning der lå med hovedpine. Alle havde restesnaps og masser af mad med så ingen gik sultne derfra. Jubilæumsturen blev afsløret, vi skal til Riga til september - lækkert for os, skidt for Riga der eller var en smuk by.Vi skal bo på Rixwell old Palace og Baltic Air :-) Der købes nye trøjer som der rejses ud og hjem i der skal stå noget med den ældste ølklub in the world probably. Mødet sluttede sent, men ingen ved hvor sent, så det må stå hen i det uvisse.

13 December 2019 - Fødselsdagsmøde hos Gitte og Bo

Gitte havde valgt at lægge sin fødselsdag på bøvsmødegeneralforsamlingsdag og alle minus Jeanet var mødt op. Gitte fortalte om sin tid som formand, hvor hun bla. havde arrangeret Oktoberfest hois CP.  Tina fremlagde regnskab ca 51.000 kr - hvilket jo er meget godt. Der blev lavet to ændringert til vedtægterne Gengangere, gaml, alkofrie øl mv giver 100 kr i bøde som betales med det samme. Melder man sig ud af Bøvs bliver pengene i foreningen, kommer nye ind betales andel af kassebeholdning til kasseren. Mødet sluttede cirka 5 timer efter det var begyndt i god ro og orden

19 Oktober 2019 - Oktoberfest hos Charlotte og Per

Mødet startede da Tina og Frantz kom kørende med fuld Schalger-musik fra Franzi. Vætsparret var sammen med Arne, Birgit  Frantz og Tina fantastisk udklædte og stemningen var hurtigt ganske høj. Maden indtog for første gang i Bøvs en stor plads på aftenens møde. Først var der lækker gullaschsuppe, dernæst skank med røsti, karrywurst med fritter og sluttelig Afelstrudel-look-a-like. Snakken gik til pænt over midnat, hvor ungerne kom og hentede deres opstemte forældre.

13 September 2019 - Generalforsamling hos Gitte og Bo

Mødet startede med en sejltur på Esrum Sø, hvor Skipper LA styrede båden og sikkert bandede som Kaptajn Haddock.

Generalforsamling : Kasseren siger der er næsten 46 tusser i kassen. Vi skal på tur omkring 9-14 september 2020 Bo, Tina og Charlotte er i turudvalg. Vi skal alle sende vores pas-navne til dem. Det blev besluttet at der skal holdes en rituel oktoberfest, første gang ved næste Bøvsmøde i oktober hos CP. Det bliver spændende. Jeanet og Henning var ikke med til mødet, så de glæder sig rigtig meget til at se hvad det er. Ny formand blev Gitte de øvrige poster er uændrede. Mødet sluttede højst sandsynlig efter midnat.

11 Maj 2019 - møde Jeanet og Henning

Det var ikke alle der havde opdateret deres kalendere så Charlotte og Per havde glemt mødet. Birgit var sat i arbejde af statsministeren idet hun skulle planlægge valg. Vi mødtes på terassen i det gode vejr , senere fik vi mad og sluttede af med makkerpot i skomager. Alle var enormt gode. Der vil være Københavnertur den 8/6 tror det er Frantz som er tur arrangør. Til mødet i september skal man huske paskopier til rejseudvalget. Turen er fastlagt til weekenden omkring den 11-12 september 2020, med tidsligst start onsdag og senest slut mandag 14/9.

Mødet sluttede omtrentlig kl 1:30 men det kan ingen bekræfte.

29 Marts 2019 - møde Ilse og LA

Da web-chefen ikke var tilstede er dette et gær på havd der skete. Øllerne var gode, maden lækker og snakken gik lystigtere og lystigere. Der er blevet snakket sejltur, værtshustur med frokost 8 juni, jubitur, bowlingetur og meget mere. Mon ikke mødet sluttede i god ro og orden over nidnat, præcis hvornår ved ingen...

26 Januar 2019 - Julefrokost Tina og Frantz

Alle undtagen Jeanet og Per tilstede. Herlig mad og rigeligtaf det også brød ...... Snaps og gode øl, samt en lille ølquiz undervesj

30 November 2018 - Møde Birgit og Arne

Alle undtagen Jeanet og Per tilstede de arbejdede. Mødet gik rigtig godt idet DK vandt over Sverige i kvindehåndbold. Der var gode øl, og selvom julen stod for døren smagte de fleste godt. Vi fik lækre bagekartofler. Måske sejltur til maj og bowling i januar - formanden har mange planer ( LA). Så lad os nu se...... Mødet sluttede sent, men i orden og snakken gik lystigt om end der var mange uforklarlige udtalelser.

 

14 september 2018 - Generalforsamling  hos Charlotte  & Per

Alle undtagen Tina tilstede - Frantz lidt for sent som vanligt. Vi talte om den aflyste tur og bestemte at udsætte turen til jubi-tur i 2020 10-13 september. Turudvalget ved Charlotte, Bo, Tina, Birgit og Gitte har carte blanche til at betsille noget her-og-nu og de kender jo Bøvs-stilen, dvs ikke Barcelona, Paris, London, men lidt skæve steder.

Jeanet holdt formandstale og Frantz fremlagde regnskab ca 30  k i kassen. Alle pigerne klager over at deres skjorter strammer. Herrenes skjorter fra 2004 sidder perfekt endnu - hmmm.

LA blev valgt til ny formand og snakken gik til langt over midnat og blve mere og mere uforståelig og tåget..

26 maj 2018 - Generalforsamling  hos Gitte & Bo

Så var der sommermøde. Tina og Frantz var i Jylland og Jeanet og Henning dukkede op lidt senere. Snakken gik lystigt mens der blev smagt øl i den lune maj aften. TF’s øl var gået på datoen… hmmm

Senere var der generalforsamling. Formand Frantz var fraværende, men hans tale lå i bankboks forlød det fra Jylland. Kasseren var også fraværende – det var ikke betryggende.

Turudvalget v. Charlotte fortalte om Budapest til ca 1400 kr per næse og vi blev enige om at det var week-enden omkring 13-16 september – spændende om vi kan nå at lærer det ungarske sprog på så kort tid.

Så var der valg og mange opstillede grundet den korte periode. Jeanet vandt kampvalget som formand og Tina blev genvalgt som kassere. Birgit blev ny revisor – har hun mon tid ???

Senere sluttede aftenen i formentlig god ro og orden.

 

7 april 2018 - Vinter ol  hos Jeanet & Henning

Der var dømt vinter-ol med skiskydning, ishockey, isdans og curling. Holdende kæmpede intens og selv olle-kolle holdet var med helt fremme. Charlotte og Henning vandt fortjent den samlede konkurrence. Undervejs blev der spist og drukket bøvsøl. Hele showet sluttede i god ro og orden omkring cirka midnat. Enkelte biler stod tilbage efter mødet.

4 februar 2018 - Juleforkost  hos Tina  og Frantz

Tina skulle til firmafest og måtte smutte og Per skulle fange en solsort i Lidl i Sorø, men resten var tilstede i let snevejr. Vi fik herlig mad og midtvejs måtte vi tage en gang gæt og grimasser for at få maden og snapsen til at sætte sig. Der blev vist røv og store skuespillerevner.

 Turudvalget ( Tina, Birgit, Bo og Charlottte) havde lavet nada, det forsøgte de at skjule, men mon ikke vi kommer afsted.  MAsser af snaps, gode sorte øl og tung mad en herlig bøvs-dag sluttede i god ro og orden...

13 oktober 2017 - Generlaforsamlig hos Ilse  og LA

Alle tilsetde uden undtagelser. Herlig brunkål ( altså på dagen - lørdag var der lidt gæringsluft i maven) med røget bacon og pølser.

 Genralforsamling :

Formandens beretning : p. G. A. Ferie kunne formanden ikke arrangerer noget! (Dårlig undskyldning). Dog har der været øl-entuasters-møde i maj. 

Regnskab: 

Før 12943,99 kr - nu 18943,99 kr

Valg af ny formand: 

Frantz bliver valgt

Valg af regnskabskyndig:

Tina

Valg af sekretær:

Ilse

Revisorer:

Jeanet og Bo

Der blev talt BØVS tur til næste år i september mange forslag kom frem bla. Budapest og mange, mnage flere.

Aftenen gik fantastisk og alle fik talt, kunne man fornemme på lydniveauet. Omkring midnat brød de første op, og mødet belev afslutte i god ro og orden, mener vi.

 

11 august 2017 - Møde hos Charlotte  og Per

Alle undtagen Tina og Charlotte tilstede - Frantz dukkede op omkring lukketid. Vi fik lækre ribbensandwich og havde en super hyggelig aften, som dog nu 2 måneder efter står lidt sløret idet web-masteren ikke fik opdateret web-siden i tide..... Puha da for ham.

 

25 Marts 2017 - Møde hos Birgit  og Arne

Alle undtagen Tina tilstede.

For første gang blev ah og puh den samme øl. Vi havde en hyggelig aften med høj musik og iflg. rygterne så stoppede møde i go ro og orden omkring kl 3:30. Undervejs var der for første gang dannet lesbiske grupperinger i Bøvs, hvor derimod herrene talte sammen på kryds og tværs.

 

Bøde og gæste øl fra Jeanet ( noget med tøjet) en Praga øl fra Tjekkiet. 

 

Regnskab:

11188,33kr på bogen 13.01.17

Ca. 3000 kr oveni i dag med den nye kontingent. 

 

Næste møde: hos CP den 11.08.17

 

Ølfestival i cph den 19. Maj. Vi skal melde tilbage hurtigt om vi kan for der skal købes billetter . 225kr pr. Person for 10 smage👌🏼

 

 

13 Januar 2017 - Julefrokost og generalforsamling hos Tina og Frantz

Alle var til stede til madorgie, generalforsamling og start på herre vm i håndbold. Maden blev spist i rask tempo, og lige pludselig så måtte formand Arne aflægge sin første - længe ventede- beretning. Arne havde arramgeret ture til Fest på Kajen ( 4 deltagere ) og bowling 10 deltagere. Hans beretning blev vedtaget - stærkt Arne. Tina nedlagde regnskab ca 12.000 kr i kassen, det er sgu da godt når vi ingen penge tjener. Kontigentet blev hævet til 250kr per person fremover.

Så var der formandsvalg og kampen kom til at stå mellem Bo og Ilse - sikkert fordi de har så korte navne - og i sidste ende vandt Bo, måske pgra det nemt stavede navn.

Efterhånden vandt snapsen over fornuften og hukommelsen, så resten af aftenen ligger i tåge, men DK vandt muligvis over Argentina i åbningskampen.

Revisorer blev Per og Birgit - spændende hvad de får ud af den opgave !!

 November 2016 - Hos Gitte og Bo

Alle var til stede, dog kom Jeanet og Henning lidt senere grundet føsda. Vi lagde ud med en øl med ingefær og dadler, så var vi lige som i gang. Efterfølgende fulgte andre mørske og spændende øl og tro mig om ikke dadel-øllen blev dagens ahh øl. Der blev talt lystigt over den ganske aften og vedmidnats tid forsvandt dee første ud i den mørke efterårsnat, mens de sidste gæster forlod mødet efter midnat i god ro og orden... muigvis.

 10 September 2016 - Hos Ilse og LA

Alle var til stede, minus Charlotte. Vejret var til lejligheden super dejligt så vi fik lidt øl på terassen. Vi fik mange fine øl incl. lidt gæste øl fra Per. Maden var også ekstraordinær god, idet vi fik ris med svinekød i ingefær. Formanden vil arrangere bowlingetur  evt. med lidt pub crawl den 22 oktober - lad os nu se���😝 De ældre ( Jeanet og Henning ) forlod mødet omkring midnat, så hvor længe de andre belv ved og om det sluttede i god ro og orden vides ikke�

13 Maj 2016  - Hos Jeanet og Henning

Alle var til stede. Mad: Henning har været på thai-mad-kursus. Det smagte super godt👍😝 Nogen kan ikke li' salaten🐰 Frantz og nogen kan heller ikk' li' øllet (CP) .Charlotte kommer senere med peberspray i håret.

Nuværende fordames beretning:

Julefrokost hos TF. Københavnertur. Ok.

Valg af regnskabskyndig:

Beretning: 2401 kr på kontoen. 57.. Kr.

Tina er genvalgt.

Valg af revisorer:

Henning og Per.

Valg af sekretær:

Ilse

Valg af ny fordame/mand:

Afstemning:

Gitte: 1

Arne: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Jytte?

Arne blev valgt og han var rigtig glad🤔

Henning forsøger med en muslimsk afstemning. 2 stemmer til mændene og 1 stemme til kvinderne. Den går ikke.

Evt: loppe markeder i Hillerød eller Kokkedal? Øl/pølse bar på stadion?Slotsmarked?

Der simres over forslagene.

Forslag til opsætning af kontingent. 200 kr. Pr. Næse. - ikke vedtaget.

Næste møde:

3. September hos il.

Ahhh: fredagsøl 👍

Puhhh: køter øl 👎

26 Februar 2016

Alle var til stede, men det var jo også julefrsokost med den tradotionelle fordboldturnering. Hjemmebrygget øl var det nye sort, både værtsparret og Tjørnevej diskede op med herlige hjemmebryggede øl sorter. Lidt snaps fik vi også smagt. I fodboldturneringen komme OldeKollle holdet endnu engang i spil og de indtog en overraskende 6. plads. Vinderen var noge andre. Omkring kl 2, sluttede festen i aldelsen uro og uorden, men alle kom godt hjem formodes det....

 

13 November 2015

Alle var til stede undtagen Jeanet, Tina og Henning. Der var formanddsvalg og Jeanet blev debutantvalgt. Sekretæren Arne ønskede ikke genvalg og Ilse blev valgt på grund af hendes store ædrulighed, så nu har klubben en ædruelig sekretær - first time.

Frantz vil lev en tur til ølsmagning og der var snak om at lave loppemarked i Hørsholm eller andre steder.

Mødet sluttede sandsynligvis i god ro og orden.

10-14 September 2015 Bratislava.

Alle var til stede da turen via Kokkedal, Kastrup, Wien og endelig Bratislava - hvor vi fandt Botel Marina lige neden for slotted. Hurtigt fik vi fundet en oase hvor vi kunne få klaret væskebalancen, og hele eftermiddagen og aften gik I højt humør.

Dag 1: Gåtur til slottet, øl på bryggeriet Castle, dernæst frokost på local slovakisk restaurant. Endelig I Escaperoom og om aftenen middag midt på hovedgaden. Maden var fantastisk og øllet bare 12-18 kr for en halv liter.....

Dag 2 : Sejltur på Donau med øl og aftensmad på fantastisk restaturant hvor Slovakisk hvidvin blev et stort hit. Pigerne introducerede deres Nye tøj.

Dag 3 : Øl kl 11.02 ( Arne og Bo på dette hold), dernæst togtur og bustur med quiz mm. Aftensmad I beergarden.

Dag 4 : Fri leg, og dernæst hjemtur I turbulent vejr.

 

 

04 September 2015 Møde hos Birgit og Arne.

Alle var til stede undtagen Tina. Mødet gik godt landskampen mod Albanien gik mindre godt og vi vandt ikke penge til Bratislava turen. Turen blev planlagt til midste detaljer feks. at vi tager toget fra Kokkedal kl 7.00 og giver formanden besked herom. Hvordan vi kommer videre frem er endnu us ikke helt på plads, bortset fra flyet.. Vi rejser I de orange t-shirts og glæder os alle til turen.... Mødet sluttede omkring midnat eller efter måske

02 Maj 2015 Møde hos Gitte og Bo.

Alle var til stede for første gang I lang tid - så det var en fornøjelse. Det blev aftalt at tømme vores kræmmerlager hos CP og tage de bedste ting for at prøve det der finske koncepte Kilamanajo - eller hav det nu hedder I tre måneder.

Der blev nedsat tre grupper derskal arrangere bøvsturen til September :

Fredag : Frantz, Ilse, Gitte og Henning

Lørdag  : Tina, Birgit, Per og LA

Søndag : Charlotte, Jeanet, Arne og Bo

Alle betalte kontigent og Mobilpay blev accaepteret af kasseren - store fremskridt I Bøvs.

Herlig mad med kartoffelmos med millionbøf.

 

cirka omrking list over eller før midnat sluttede mødet med at vi gik nogenlunde hvertil sit !

13 Marts 2015 Generalforsamling Ilse og LA.

C og P var til forældremøde og Tina til gymnastik, men resten af os var der da..... Turen faldt helt på plads alle ved hvor, hvonår og hvordan. Efter kampvalg blev Charlotte valgt som formand og de øvrige pladser blev valgt som traditionen sig byder. Alle øl smagte godt denne aften og det var meget svært at stemme - det var en sjælden oplevelse. Det blev besluttet at købe nye bøvstrøjer+ ekstra sæt - Bo tager fat....

25 Januar 2015 Julefrokost hos Tina og Frantz.

Tina var bortrejst på dagen, men det forhindrede ikke de tilstedeværende bøvser at spise og drikke i hendes fravær. Maden var emninent og snapsene der skulle smages var mange...Turudvalget fik GO til Bratislava tur med overnatning på bådhotel.

Den traditionsrige bordfodboldturnering blev afviklet og var ualmindelig jævnbyrdig. Som jeg husker det vandt Ilse og Henning knebent, men velfortjent. Ved midnat eller senere gik vi hver til sit.

 

14 November 2014 Møde hos Jeanet og Henning - bedste møde ...

Alle tilstede da Charlotte kom ca 22. Vi fik en stor stribe bitre øl af forskellige slags. Mad var pulled-pork med hjemmelavede økologiske tungtliggede burgerboller. Der var fodboldlandskamp mod Serbien. Dk vinder ude 3-1 og enkelte Bøvsmedlemmer vinder tilsammen 2600 kr . Turen til September er helt på plads og turudvalget med Ilse, Tina, Per og Henning arbejder hårdt. Næste møde blier julefrokost. Omkring kl 2.30 sluttede møde da de sidste bøvs-herre forlod stedet I opløftet stemming... Landskamp, sejr og pilsner er en god cocktail.

 

13 September 2014 Møde hos Birgit og Arne.

Tina, Gitte og Bo var fraværende, men alle andre var yderst tilstedeværende. Påklædningen var helt ok, men Charlotte, Frantz og Per havde vist lige glemt at det var generalforsamling. Bøde... Vi fik rigtig herlig mexicancer mad dog uden tequila, senere kom Gitte og Bo med Allan og Lotte fra ølfest på Femøren - godt humør må man sige  ( hi hi ). Nå men Gitte valgt til formand og bøvs turen I 2015 ligger mellem 10-14 September og alle skal ku ku med kort varsel..... Turudvalg blev Ilse, Tina, Per og Henning - med en max på 3000 kr/næse for fly+hotel.  

 

15 maj 2014 Møde på Kræmmermarked.

Teltet var på plads, varene kørt ind og vejret var godt. Alle Bøvser minus Charlotte var klar .... men det blev en sort aften. Kun mørke øl I det flotte vejr, den ene øl mere mørk end den anden. Vi prøvede at servere øllene for kræmmerteltet gæster men selv Brian Verner og Ole 'Pølse' syntes at vores smag var ubehagelig :-) Nåmen vi kom igennem og Jeanet fik sit første kræmmersalg på plads og vi fik stemt om ahh og puh, senere snublede vi I kræmmerteltet for en godnat pilsner.

 

12 apr 2014 Møde hos Charlotte og Per. 

 

 

25 jan 2014 Møde hos Bohemia I Kbh.

Jeanet havde debut I Bøvs og klarede det fint. Vi to toget mod byen og fik et par dejlige bøvs øl ombord. I byen røg vi ned I den første kælderbar og sådan fortsatte vi indtil vores bord var klar på Bohemia. Det var Ganske koldt så vi matte drikke vores medbragte øl I Boltens gård Nyhavn var bare for kold. På Bohemia fik vi en herlig Prag menu og alle havde en fornøjelig aften....

 

14 dec 2013 Møde hos Gitte og Bo

Ilse og LA var til julefrokost og Tina var ramt af sygdom efter en julefrokost (noget med maden), men alle øvrige var mødt op. Det var generalforsamling og alle - skriver alle- havde husket det korrekte tød - flot. LA blev ny formand mens resten blev som det plejer. Som mad var der millonbøf med kartofelmos.. Der blev bestilt bord på Bohemian vores stamrestaurant i Kbh til den 15. januar og vi stille naturligvis med et indefodboldhold. Snakken gok og det blev midnat og mere til - inden alle forlod mødet i god ro og uorden.

 

13 sep-15 sep 2013 Københavnertur

I det herlige sommervejr tog vi mod Hostel Generator i København. I kongens have stødte Tina til og vi fik de første par bøvsøl. Vi blev indlogeret og gik straks på Nyhavn hvor vi indtog et par bøvsøl. Senere gik vi på Chicos Cantina hvor vi spiste og drak af ølhanerne i bordene - øllet var billigere end vand som kostede 110 kr for to karafler. Efter maden røg vi ud i nattelivet hvro vi gennemtrawlede et ukendt antal pubs. Lørdag skulle vi så på kanalrundfart og efterfølgende røg vi alle til Christinai - en hyggelig eftermiddag. Om aftenen røg vi - naturligvsi - på Tjekkisk madsted Bohemian, hvor vi underholdt os i nogle timer. Til sidst skete det - vi røg på Dan Turell og drak drinks og forsatte i hotelbaren. Søndag røg vi på brunch hos Dan Turell, hvor enkelte viste svaghedstegn efter dagen i går. Dernæst gik toget mod Fredby efter en herlig week-end i hovestaden.

 

13 juli 2013 Møde hos Ilse og LA

I det herlige sommervejr mødtes vi i haven, Charlotte og Henning var fraværende. Der eksisterer intet skriftligt fra mødet, men turudvalget      (Bo og Henning) fik ikke meget ros for deres store arbejde......

 

1 juni 2013 Møde hos Charlotte og Per

I det herlige sommervejr mødtes vi i haven, med dejlige kolde pils. Tina og Frantz havde meldt fra, alle andre var mødt op.... Straffekonkurrencen vandtes af Bo eller LA og hunden var aldeles utilfreds med Hennings sparketeknik.  Det blev aftalt at den 'lille' tur afvikles i week-enden den 13 september, Bo, Henning og en mere er i turudvalget. Vi mødes igen den 13 juli til kroket på Tjørnevej hvor turen skal fremlægges.. Mødet sluttede med at to taxier afhentede de feststemte mødedeltagere...

 

8 marts 2013 Møde hos Tina og Frantz

Mødet var indkaldt fra Andorra og kalenderne var ikke helt koordineret så Ilse var på arbejde, Charlotte kom senere og Henning var i Japan. Ifølge de fremmødet sluttede mødet over midnat og referat var der ikke meget af....

 

1 december 2012 Julefrokost hos Henning

Vi startede med en lille konkurrence hvor to hold blev sendt ud for at skaffe mad, Netto og Kiwi stod for maden til julefrokosten, hvor der bla skulle handles på præcise beløb som en del af konkurrencen. Gevinsten var en herlig vodka. Ca kl 16 gik vi ombord i sild og snaps og så steg stemningen..... Gangnam Style dancing iblandet dart var en herlig cocktail. Enkelte tabte deres diamanter, nogle kunne næppe sige deres eget eller andres navn.... Det menes at festen sluttede ved midnat.... Desværre så måtte LA og Ilse fra til dette arrangement,  men det gjorde jo blot at der vare ekstra meget snaps og øl. Intet blev besluttet og det var nok meget godt !!

 

 15 september 2012 Hos Gitte og Bo 

 

 

14 juli 2012 Generalforsamling hos Ilse og LA

Den store leder - LA - havde indkaldt til mødet. Tina og Frantz valgte at flygte til Jylland, så regskabet står hen i det uvisse.  Charlotte var til Vig festival, men de øvrige medlemmer var klar til generalforsamling omend  Per dukkede op i forkert påklædning for gud-ved hvilken gang !! Gitte og Bo vil undersøge mulighederrne for nyt tøj, evt en polo shirt. Frantz blev valgt til ny formand for en meget lang periode. Tina, Bo og Henning er turudvalg - målet er en tur i september 2013. Tina forsætter som kassere ( hmmm) og Arne som sekretær ( hmm). Henninng og Charlotte er revisorer... Mødet sluttede omkring noget over midnat da der var pause i bygerne, hvor alle forlod Tjørnevj i aldeldes uorden

 

13 april 2012 Generalforsamling hos Birgit og Arne

 

 

13 januar 2012 Generalforsamling og julefrokost hos Tina og Frantz

Det sværeste møde nogensinde at referere fra - kan intet huske og der blev besluttet en hulens masse. Nåmen alle var mødt til julefrokost og generalforsamling. Frantz og Tina havde problemer med tøjet, men lige pludselig havde de det rigtige tøj på !!! Beretningerne blev aflagt og de blev også godkendt. Per blev ny formand - Henning og Charlotte revisorer - alt andet,  som altid ! Og nu kommer så beslutningerne :

 

Vi dropper tipsen ! Vi sælger Harboe aktien og slagter kalkunen ! Vi stopper lotto til hver møde !  Kontigentet er nu sat til 150 per person. Vi skal have nogle Bøvsglas  tror at Frantz lovede at købe nogle. LA og Charlotte køber et telt 8x5 m Henning gir 1500 kr klubben giver resten. Pigerne skal ha nye T-shirts til generalforsamling mændende beholder de røde skjorter. Nå men kl ca 2.30 sluttede mødet og der var super langt hjem nogle tog taxi andre tog chancen og gik- og LA vraltede !

 

19 november 2011 Ølmøde hos Ilse og LA

Alle mødte op undtagen Charlotte som skulle til  make-up møde med Dennis Knudsen på Asm. kro... Vi smagte nogle skønne øl fra hele verden Thailand, Japan, Ærø, osv... Vi talte om alt og intet. Fisketur, Tirana rejse, kunstige bryster, fodbold mm. Alle var glade og ca 00.30-  måske - gik mødet i opløsning efter en herlig afte

 

8 oktober 2011 Ølmøde og oprydningsmøde hos Charlotte og Per

Så skulle der ryddes op i vores mange kræmmerting og Charlotte og Per lagde garage til. Alt blev endevendt og mange ting blev kasseret. Men også gamle krukker mm der troede de var gået på datoen blev fotograferet af vores kanonfortograf - for siden at komme til salg på internettet. Byggemand Per lagde tag på vores skur mens bøger, møbler, glas osv blev sorteret. Lige pludselig var der frokost - og bøvs øl blev det naturligvis også til. Pludeslig var klokken 1515 og nogle skulle se bold - så om mødet endte i god ro og orden - det ved ingen.... Men der blev ryddet op - og vi er nu klar til kræmmermarked 2012 :-)

 

10 september 2011 Ølmøde hos Gitte og Bo

Det var en sommerdag uden regnvejr så vi sad længe udenfor. Tina havde meldt fra men alle andre havde husket mødet - nogen med lidt hjælp. Vi talte om vores kræmmertelt, vores tur til Tirana (?) og så det sdævanlige sladder. Alle hyggede sig og snakken gik lystigt til vi lige pludselig ikke kunne mere. Mødet sluttede mig bekdnt i god ro og orden 

 

2 juli 2011 Ølpiade hos Henning

 

 

13 maj 2011 Generealforsamling hos Birgit og Arne

Alle undtagen Bo var mødt til generalforsamling og alle var regelmenteret påklædt-  flot.. Formand Henning aflagde en beretning der fik bifaldet frem - Polens turm julefrokost, indefodbold, kælderrdyning og kæmpetelt på kræmmermarked var bare nogle af de tiltag der blev nævnt i den godkendte beretning. Kasser Tina måtte dog beklage sig lidt, da det høje aktivitetsniveau havde bragt kassebeholdningen fra +30.000 kr til et minus i lufthavnen i Polen - nå pyt... godkendt. Så var der valg - og bortset fra fomandsposten der gik til Bo og Arne som sekretær så gik alle poster til tøsene, hmmmm. Nå men aften forløb rigtig fint, vi stemte på omsætningen til kræmmermarked og den der kommer tættest får lov at vælge et gratis kakkelbord fra nederste hylde :-) God præmie... Ved 1. tiden gik de sidste hjem i go ro og orden...

 

5 marts 2011 Kælderrydning i Kokkedal og møde på Tjørnevej

Lions Klub's kælderlokale i Kokkedal skulle gennemgår - de gode ting sælges, de skidte ting ud. Der blev arbejdet hårdt hele dagen og om aftenen mødtes vi trætte hos Ilse og LA.....

 

15 januar 2011 Julefrokost på Helstedsvej

 

 

13 november 2010 Møde i Avderød

 

 

16-19 september 2010 Warzawatur

Tidligt drog vi afsted med 2 forskellige afgange af sikkerhedshensyn, og alle nåede vel frem til Sobieski vores hotel. Vi var bare så klar til byen og byen var klar til os !! Vi startede på Amigos en autentisk mexicansk bar der severede noget 'Funny meat' burgere, men øllerne fejlede ikke noget. Om eftermiddagen gik vi til Bierhalle, med et lille smut ind omkring Hobba-bar. I  Bierhalle fik vi smagt på saften, herlige øl god og billig mad 1500 dkk for os alle og der manglede ikke noget mum...

 

Så blev det første hele dag. Vi statede med en lille hjernevrider på det lokale-vandreservoir, samt en præmieøl i parken. Så vandrede vi atter og denne gang mod den gamle by. Fandt en herlig bar i solen, hvor Anders Fog ventede på os... Men så klapppede turistfælden om os. Arnes kusine Svetlana fik lokket os til at spise på torvet i den gamle by. Efter timers venten kom maden som var af ubestemmelig karakter. Per og Frantz mistede lidt af humøret og da himmelen åbnede sine sluser, søgte hele klubben tilflugt på en Irsk Pub, dybt nede i en kælder. Efter mange gode øl, nogle med vodka, kom vi op fra kælderen og det var sgu stadig lyst. I kælderen mener vi at have fået øl nummer 600.... Vi nappede nogle taxi til Lolik en dansebar hvor Bjørn Borg blevet overtalt til at lukke os ind. Det fortrød han nok senere for Bøvs gik i headbanger-mode og styrede totalt dansen.... Da vi skulle hjem viste Arne' Haddock' sit helt fantastikse ordforråd da vi valgte at gå fremfor at tage en taxi......Lettere slidte vandrede vimod et marked i lille Kota.... Æh - Frantz var interesseret medens vi andre fandt på alternative gøremål, bla genså vi billederne fra gårsdagens  party, uhda det var sjov. Så nappede vi sporvognen til Akadia hvor Bierhalle tilfældigvis lå - hvor vi fik lidt øl og griseknæ... Om aftenen smuttede vi på en lokal restaurant hvor vi fik vores jubilæumsmiddag, super mad til en god penge- det smagte. Nogle ramte hotelbaren andre blev på restauranten, men fælles for alle vare nok at man havde fået hvad man behøvede.

 

Søndag var alle lettere trætte vi gik rundt i den gamle by, fandt et bryggeri at spise på og fandt i lufthavnen hvor vi fik brugt de sidste Zloty på ja,,, et par øl.  Mandag formiddag kunne man så hører vores selvudnævnte kommunikationsminister, Frantz' fortælle om vores tur på landsdækkende P3, se det var bare prikken over i'et.Alt i alt en herlig og oplevelsesrig tur, der bliver noget at gense på vores billedaften

 

28 august 2010 Generalforsamling hos Ilse og LA

Fraværende Henning, Frantz og Tina

Henning glemt at aflevere øl og glemt ølglas, men det var ikke med vilje.

 

Vores tur til Polen :

Charlotte udpeget som Rejseleder til hold 1

Birgit udpeget som rejseleder til hold 2

Alle husker bøvstrøjer.

Vi har bøvsmøde i Polen den 16.9 kl. 16.9 hvor alle har de grønne trøjer på

Hvert par finder på en oplevelse vi skal have i Warzawa.

 

Bøde til Bo og Per for forkert generalforsamlingstøj.

Bøde til alle pigerne for forkert generalforsamllingstøj

 

Valg:

Formandsvalg: Henning

Kasserer: Tina

Sekretær: Arne

Revisorer: Bo og Per

Pressechef: La (ingen kommentarer)

Kræmmermarked indendørs i hallen. Vi melder os ikke til i år, men ser hvad det er.

Heliumballoner til kræmmermarked næste år + flødeboller.

 

14 maj 2010 møde hos Henning

Der blev serveret spagetti kødsovs til de sultne kræmmer-bøvser, men trods kræmmermarked var alle i fin form. Turudvalget fremlagde deres forslag til ture, Frantz med en super powerpointpræsentation. To weekender blev fastsat i uge 36 eller 37. Der var som vanligt masser af gode forslag til steder vi kunne tage hen og kasseren fortalte om den bugnende kasse - herligt. Alle forlod mødet i  sædvanlig god uro, men vi havde også vigtigt fodboldkamp mod byrådet dagen efter....

 

26 marts 2010 møde hos Birgit og Arne

Der blev serveret biksemad uden spejlæg og HP sovs, men ellers var der rigeligt. Turudvalget havde undersøgt noget sagde de.... og det har de sikkert også, men helt konkret blev det nok aldrig. Der blev inddrevet kontigent minus genoprettelsesgebyr for hjemmeside tips osv. Der var en del påskeøl som skulle smages - de smagte godt og lå godt i maven... Ellers var stemningen lystig uden at blive sjofel, og alle kom muligvis hjem i god ro og orden, men dette er ikke helt sikkert.

 

14 november 2009 Julefrokost/ Generalforsamlig hos Tina og Frantz  

 

 

5 september 2009 Møde hos Gitte og Bo

Alle tilstede og vi lagde ud med en Tunesisk øl uden procent angivelse..... men efter humøret at dømme så var der alkohol i den. Så var der landskamp, DK bankede Portugal 1-1 i Parken, godt nok, så nu skal Bøvs til WM i Sydafrika, hvis altså vi får penge nok ind på kræmmermarkedet. Gitte og Bo serverede nogte ris me kylling og der var masser af øl, måske fordi Tina var på kur og ikke drak så meget. Vi havde en dejlig aften, som sluttede til sidst, og det var på den anden side af midnat... siges det...

 

13 Juni 2009 Møde hos Birgit og Arne

Alle minus Ilse tilstede, højt humør fra start muligvis fordi nogen havde været til tovtrækning tidligere på dagen. Arne væltede bla et glas kl 19. Vi stemte om hvor vi skal på tur, der var stemmer på alle hovedstæder i Europa og Sydamerika så nu har festudvalgte lidt at gå ud fra....Ellers huskes ikke ås meget fra mødet andet end at det var sjov.

 

14 Marts 2009 Møde hos Charlotte og Per - generalforsamling

 

 

03 Januar 2009 Møde hos Ilse og Lars - Indefodbold   

Bøvs stillede med et hold- førsteholdet, men desværre rakte det kun til en sejr, en uafgjort og 2 nederlag. vi vandt enkelte præmier som vi vil forsøge at sælge på kræmmemarkedet. CP og BA havde begge genganger øl med, så de bliver ramt af en bøde.... IL betalte for deres manglende fremmøde ved sidste BØVS møde, så nu skylder de ikke noget..... Kasseren indkasserede klejner fra hele flokken, IL fik penge for Lotto og Arne fik for tipsen... Gad vide hvonår den tips kaster noget af sig igen.. Ellers forløb mødet fuldstændig som planlagt og som man kunne have forudsagt og omkring midnat eller muligvis senere gik vi hver til sit.....

 

Her er et lille uddrag af UgeNyt :

Fodbold for sjov med Lokalbanken

 

"Tid til nærvær" er Lokalbankens slogan, og det lever man til fulde op til i Fredensborg, hvor filialdirektør Claus Wede hvert år den første lørdag i januar inviterer til en hel dags indendørs fodbold.

De uofficielle Fredensborg mesterskaber i indendørs fodbold er blevet en årlig begivenhed, som Lokalbanken sammen med andre sponsorer, som Café Time Out, Wiibroe, Lokal Bolig, Uge-Nyt Fredensborg, Shell/Eleven, Lokalforsikring, Shape Fitness og SuperBrugsen i Fredensborg arrangerer. Man spiller fra klokken 11:50 og helt frem til klokken 20:06, og det sker med rigtige dommere og dømt korrekt efter DFU´s regler for indendørs fodbold.

Holdene har ofte spændende navne som Stigs Dream Team, Årets Mand, Kronprinsparrets Hof, Familieholdet og hvad med f.eks. Bøvs 90.

 

15 November 2008 Møde hos Malene og Henning 

Hold da op for et møde !!! CP havde meldt fra for at tage til Lalandia. Men hvor blev Ilse og LA af ?? Efter en oprigning viste det sig at det havde de sgu glemt ! Det havde vi aldrig oplevet før - bøde ! LA dukkede op senere men så havde han gud-døde-mig taget Årgangsøl med. I det hele taget var den ene øl strærkere end den anden, så stemningen blev høj. Det skulle have været nytårsfest, men blev til julefest med risengrød og æbleskiver. Men maden kunne Tina og Brigit ikke li - så de nægtede at spise det og bestilte pizza - Det havde vi sgu heller aldrig oplevet før. Senere på natten  blev der danset og spillet dart - hvornår har vi sidst danset til et Bøvs-møde ?? Endelig så løb vi også tør for øl omkring kl 2-3 stykker, så alt i alt en mærkelig aften !! Dagen efter da jeg checker øllisten så viser det sig at den øl vi stemte ahhh- havde vi haft før.... og prøv og gæt - ja den blev puhh sidste gang !! Nå men øllen er godkendt så CP undgår at få bøde... Hvad værre er at Årgangsøllen som LA havde med den havde vi også haft før - og jo det var IL der havde haft den med !!!

 

6 september 2008 Møde hos Tina og Frantz

 

 

13 juni 2008 Generalforsamling hos Ilse og LA

Vi mødtes til tiden, men Frantz smuttede hjem for at ryge rejer - dem kom han så med efter 1 times tid og der var vi godt nok tørstige. Per havde bøde øl med fra sidst.Charlotte var på arbejde resten var der med højt humør. Bo og Gitte fik bøde for manglende glas og manglende Bøvs-tøj til en generalforsamling. Frantz drak inden der var sagt skål - en reprimanden til ham !! Det pissede ned midt på aftenen, men den nye udestuen klarede testen, selvom det er LA der selv har bygget det meste. Bo aflagde befretning som formand, hvor arrangementet blev væk, de viste dog foto dokumentation på at de havde fået øl på Rhodos. Så fremlagde Tina regsnkab - hold da ferie vi har ca 16000 bobs, det er ok. Det blev besluttet at hæve kontigentet til 150 kr per person. Kan man ikke deltage i turen kanman få pengene retur indtil turen er bestilt, så er hele beløbet tabt ! Alle var enige. Der blev nedsat et lille turudvalg der skal kigge på en selvbetalt tur i år - det blev Tina og Malene. Den store tur ligger i hænderne på Charlotte, Frantz, Birgit, Bo og Ilse. Ny formand blev Henning og Tina bliver hængende som kasser. Revisorer er fortsat Per og LA og kommunikationsminister blev atter Charlotte. Vi nød de mange fine øl og omkring efter midnat på et eller andet tidspunkt sluttede mødet..

 

8 Marts 2008 Møde hos Gitte og Bo

Så var der ordinært bøvsmøde hos GB. Frantz havde glemt det , så han var til koncert. Per havde ondt i skallen og Charlotte havde andre gøremål, men de øvrige medlemmer var der naturligvis. Og denne aften vil blive husket for de mange gode øller, det var sgu ikke så ringe. Mindst god var CP's øl, men til Ahhen var der mange kandidater fra Næsgårdens bryggeri. Sjældent med så mange lækre øl og så rigeligt af dem da der jo var tre afbud. Stemningen blev derfor høj endnu engang sidt på aftenen. Birgit og Arne havde glemt ølkrusne- fy-føj så bøde, og CP havde for få øl med fy-føj også bøde der... Ellers sluttede festen da de sidste gik på et ikke nærmere bestemt tidspunkt.

 

5 Januar 2008 Local Cup møde hos Birgit og Arne

Upss, så spillede vi med to hold i LocalCup, vi tabte alle kampe undtagen en. Det var også isglat, så det var lidt farligt at gå til hallen efter vi havde mødtes hos AB. Senrere da vi kom hjem til AB igen, var vi meget sultne, så vi åd lidt mad og holdt møde samtidigt. Alle var tilstede..... minus Tina som sprang over aftensarrangementet. Vi havde også auktion over de 3 præmier vi havde vundet til stævnet. Per købte en Cap, Frantz et fitnesscenterkort - vi må se om det hjælper.... Malene der elsker vin købte al vinen... Vi har sæføli kræmmermarked igen selvom mange skulle noget i den week-end... Mange gode øl gør at referatet er lidt kort, men mon ikke alt sluttede som det plejede ????

 

19 august 2007 Oprydningsmøde hos Charlotte og Per 

Så skulle der ryddes op i vores kræmmermarked ting - var det mon derfor Tina og Frantz var fraværende og Birgit og Arne kom senere ? Nej næppe. Der blev fyldt et par trailere med først og fremmest bøger, men vi fik samlet alt Bøvs-materiale i brænderummet. Derefter var der mad og Bøvs-generalforsamling. Aldrig er der blevet stemt så meget, men mon ikke det endte med at Bo blev ny formand, Tina kasser og Arne sekretær...... Han glemte dog at skrive referat. Tour-udvalg blev Per og Henning og revisorerne blev Ilse og Gitte. Alle tilstedeværende fik betalt kontigent. Hvad der iøvrigt skete og blev besluttet står hen i det uvisse, men mon ikke vi fik fastsat en masse spændende ting - måske?!?

 

02 juni 2007 Landsholdssamling hos Malene og Henning

Så var der møde på Hammersvej, og samtidig var der EM-kval landskamp mod Sverige. Mødet gik fint - det blev bla. aftalt at man til kræmmermarked skulle være mere kritisk med hvad man slæbte ned til teltet- som flere nævte' vi har for meget gammel lort', som ikke kan sælges. Ligeledes skal vi være mere kritiske med de store ting. Uha-da da for en fodboldkamp, DK bagud med 0-3 stemningen på nul, DK udligner, men en eller anden svans af en halvsvensker smutter ind på grønsværen og slår dommeren. DK taber 0-3, det tog et par pilsners tid førend humøret var tilbage i Bøvs90 truppen. Ellers forløb aftenen efter omstændighederne roligt, mødet sluttede vel omkring kl 1.00, måske lidt før - måske lidt senerer, men sluttede gjorde det.  Malene havde glemt at købe lottokupon og skylder ca 4mill, Tina og Frantz havde glemt glas (hmmm) og Ilse og LA havde genganer øl med - det koster vel en kasse...

 

14 April 2007 Generalforsamling hos Tina og Frantz

 

 

6 Januar 2007 Indefodbold hos Ilse og LA

Atter havde Bøvs tilmeldt to hold til indefodboldstævne i Frb. Hallen og atter vandt et af holdende puljen og røg i semifinalen. Heldigvis tabte vi denne kamp, idet alle spillere trængte til at komme ud af hallen efter ca 7 timers ophold. Efter mødet drog vi til IL og vi nåede inden midnat at smage klubbens øl nummer 500 - imponerende. Da denne øl var smagt gik enkelte bøvser hjem, medens de øvrige nød et par kolde for at fejre 500 øl jubilæet...

 

2 December 2006 Julefrokost hos Birgit og Arne

Tiden for afholdelse af mødet var flyttet et par gange, og skulle vi mon ha gaver med ? Mange af medlemmerne var mærket af den foregående dag - og atter andre var mærket af samme dag!!! Malene holdte en tale om de mange fremragende ting hun havde gennemført som formand. Formands valgte var lidt rodet- der var omstemning mellem Birgit og Charlotte flere gange- der var mange ugyldige stemmer og alligevel altid flere stemmer en medlemmer i klubben !! Tillidsvækkende ??? Birgit blev valgt og Tina blev genvalgt som Kasser - til trods for at hun havde formøblet næsten 30.000 kr uden bilag i den sidste periode. Kasserne fremlagde et krydsrevideret regnskab med et beskendt overskud på 400-500 kr !

 

En enkelt vedtægtændring blev godkendt. Man skal have Bøvs-tøjet på til Generalforsamling ellers koster det en six-pack. Aftenen forløb ellers som vanligt og der eksisterer derfor intet skriftligt for de sidste par timer.....

 

15-18 September 2006 Tallintur

Så røg vi afsted til Tallin Gitte, Bo, Frantz og Tina blev af en eller anden grund sat på Business Class - det husker vi andre til næste tur !! Godt indlogeret på Hotel Zingel, smuttede vi med bussen til Tallin, billetter havde vi ingen af, så pludeslig da 4 kontrollører stod på bussen, skulle Bøvs90 lige så pludeslig af bussen. Der sparede vi sgu 5000 kr- herligt. Lidt senere blev et par Bøvser jagtet væk fra en byggeplads fordi de urinerede på pladsen- det var så den anden bøde vi sparede !! Vi gik på Irish Pub, men var lidt hængte, så lidt tidlig røg vi hjem. På hotellet var der et superband, de spillede hulabula blanco og Yellow river. Der blev danset - det var kitch ! 

 

Så var vi på vandrertur i den gamle by i Tallin - flot. Vi fandt en sø, hvor vi smagte på de medbragte. Senere mødtes vi på Bryggeriet hvor hele flokken fik frokost - lækkert øl. Om aftene spiste vi på lokal grisepub og vi endte på en pub med levende musik - der var tryk på Bøvserne hele natten. Vi tog lidt taxier hjem til meget forskellige priser, sådan var det.. Til slut lige et par kolde på hotellet.

 

Igen nød vi den flotte by - og sidst på eftermiddagen var det tid til bøvs-øl. Et par bøvser var meget opstemte andre var lidt mærkede af dagen før. Vi skulle spise hos Heidi with the big boobies- desværre havde hun fri - øv. Nå men vi kom over det og endte på Karooke Pub.... karooke på russisk, finsk og estisk - halleluja det var også kitch. Endnu engang blev det meget sent, men en rigtig hyggelig aften. Arne skabte os bla. nogle meget fine kontakter til den russiske mafia...

 

Mandag skulle vi hjem igen, så den stod på shopping mm. Kl ca 21 var hele flokken hjemme igen -en herlig tur, hvor vi endnu engan må takke tur udvalget for en velplanlagt arrangement......

 

26 august 2006 Møde hos Gitte og Bo

Gitte og Bo havde været klar fra om fredagen, idet de havde taget fejl af dagene. Så der havde stået venteøl udenfor i 24 timer - rekord. Sandwich'ne var derfor fra dagen før - så de var super friske. Senere viste det sig at de også havde valgt at tage genganger øl med - en stor dag for de to medlemmer. Det hårdt arbejdende turudvalg fremalgde rejseplanerne for turen til Tallin. Det blir alletiders tur !!! Formand Malene var syg og drålig og var derfor væk - ellers var vi fuld-tallige.... Atter havde Bøvs med stor succes serveret på Hillerød Kræmmermarked, næste år er det jubilæumsår, så vi skal servere rigtig flot.......

 

Snakken gik som sædvanlig godt og på et eller andet sent tidspunkt sluttede mødet i god ro og uorden.

 

10 juni 2006 Møde hos Malene og Henning

Tina og Frantz havde meldt afbud, men de havde da glemt at afleverer deres Bøvs-øl. Ganske fair og uden diskussion faldt der den gældende bøde på 1 kasse øl, som skal medbringes ved passende lejlighed. Charlotte var på arbejde, men havde sendt Per. Mødet blev afholdt på terassen, hvor der bla. var herlig varme fra en Mexicaner Grill. Omkring midnatstid gik strømmen i hele området, men dette klarede alle i stiv arm, idet alle jo ved hvor munden er..... Turen til september blev kort berørt og alle afventer spændt hvad Frantz han mon går og pønser på - et eller andet har han i ærmet..... Kontigent blev inddrevet af formanden i kasserens fravær.

 

1 april 2006 Køkkenmøde hos Charlotte og Per

Langt de fleste bøvser ankom med bussen kl 18.30, 1min før mødetid. Gården var under ombygning, således var køkkenet ikke helt færdigt, men det prøvede vi jo også hos andre af klubben medlemmer fornyligt. Tina var forhindret i at komme, så Frantz kom selvfølgelig for sent ! Af adnre store kiks på denne aften kan nævnes at Gitte stemte på puh når andre stemte på ah og omvendt - lidt kejlet gjort må man sige. Turudvalgte var meget hemmeligshedsfulde omkring turens indhold, men en dato blev fastlagt til mellem den 14/9 og 18/9. Egenbetaling op til 500 kr per person blev godkendt. Kontigentet blev inddrevet af kasserens bedre halvdel, gad vide om pengene kan ses i regnskabet næste gang ! Det blev aftalt at curle igen mandag,,,, Mødet sluttede søndag....  

 

7 januar 2006 Indefodbold og Generalforsamling hos Ilse og LA

Vi stillede atter med to hold til Fredensborgmesterskaberne i indefodbold. Frantz og Tina samt Charlotte og Per kom en lille smule for sent.Uden at blive overspillede røg begge hold dog ud i indledende runde, hvilket betød at vi kunne vende tilbage på Tjrønevej til Generalforsamling i go ro og orden. Tina ( Kasser) måtte melde fra pgra sygdom  -eller var hun skuffet over egen præstation i hallen?

 

Efter mad og Bøvs-øl blev det tid til generalforsamling. Alle beretninger incl. en bob-bob historie fra Tur-udvalget blev godkendt af de fremmødte !?! Malene blev formand, Tina kasser, Arne Sekretær, Charlotte Kommunikationsminister og Frantz og Henning revisorer samt tur-udvalg..... Alt blev diskuteret og der blev talt om at turen skulle ligge i september...... måske.

 

Senere på natten sluttede mødet, de sidste deltagere blev vist nok ret længe....

 

3 december 2005 Juleforkostmøde hos Tina og Frantz

Charlotte kom lidt senere til gengæld gik hun lidt tidligere da Mikkel var syg. Alle opførte sig som om det var en julefrokost – det var vel egentlig også meget passende. Der var meget mad og en del øl og snaps – på den anden side var der ikke meget køkken hos Tina og Frantz, men det gjorde nok ikke noget. Der blev spillet en del bordfodbold og Snapse-Per klarede sig over al forventning. Henning har igen-igen fået lov til at åbne en hjemmeside som koster penge !! Næste møde er en generalforsamling som holdes efter indefodboldstævnet i Frb. hallen. Da der er tradition for orkan på denne dag, aftaltes det at man tog orkansikkert tøj på, da vi skal sidde i en udestue, som består af en del hjemmebyg.

 

14 oktober 2005 Møde hos Malene og Henning

Maden bestod af Rumænske fugle med Polsk Hindbærmos – i disse tider med fugleinfluenza og dårlige hindbær, faldt måltidet i god jord. Chili-beer har nok reddet os alle ( den slog alt ihjel),  idet ingen blev syge efterfølgende. I almindelig uro og uorden sluttede mødet omkring 2.30 eller måske senere.

 

20 august 2005 Møde hos Gitte og Bo

Der eksistere desværre ikke noget skriftligt referat fra mødet, så det bliver et rent gæt hvad der hændte. Et er sikkert – vi aftalte hvornår vi skulle møde for at serverer til Kræmmermarkedet i Hillerød. Siden hen da vi skulle af sted til Hillerød viste det sig at alle havde deres egen version af hvornår og hvor vi skulle mødes ….så måske skulle vi skrive sådan noget ned fremover.Turudvalget blev nedsat og atter engang gav foreningen udvalgte fulde beføjelser til at arrangerer turen i efteråret 2006. Hvad der i øvrigt hændte på mødet må stå hen i det uvisse, men sjov har det helt sikkert været.

 

13 maj 2005 Kræmmermarkedmøde hos Birgit og Arne

I forbindelse med kræmmermarkedet fandt hele flokken overraskende ned til Birgit og Arne i opstemt stemning. Der blev afholdt Generalforsamling hvor Ilse højst overraskende gik hen og blev ny formand. 11 stemmer mod Hennings kun ene stemme var en overlegen sejr. Den afgående formand Charlotte undskyldte at der ikke var sket så meget i hendes formandstid, men de havde flyttet og vi skulle have været i vores Vesterhavshytte hvis ikke kræmmermarkedet var kommet på tværs……Kasseren Tina kom med en meget rodet forklaring omkring manglende penge, uro i bestyrelsen osv. men meget præcist nævnte hun at der nok var mellem 3000 og 10000 kr i kassen. Både kasserens og formandens beretning blev godkendt…. hvad skete der egentlig der…. Endnu engang blev det aftalt at Bøvs stiller op til komunalvalgetmottoet .We have a dreamabout fremtiden og at alle over 75 må lade livet….. Ligeledes er der i flg. referatet blevet snakket om både C-skål og koldskål… Ret sent sluttede møde i almindelig uorden, og enkelte medlemmer havde mén dagen efter da der skulle handles i Kræmmerteltet.

 

23 marts 2005 Påskemøde hos Tina og Frantz

Bøvs holdt sørme Påskefrokost med mange retter og alle fik sig også en lille snaps. Det var også nødvendigt for endnu engang som de sportmennesker vi er så stod eftermiddagen på sport. Bordfodbold i lange baner og alle tabte stort set lige ofte – oldekollerne dog lidt tiere. Der blev talt om løst og fast og først og fremmet om de folk som ikke var tilstede….. sådan er det bare.

 

Omkring midnat, dvs. ca 10 timer efter ankomst sluttede mødet i god ro og uorden, alle havde fået dyrket en masse sport så derfor var det den naturlige træthed der gjorde at enkelte slingrede p åvejen hjem……  sådan er det bare…

 

8 Januar 2005 Møde hos Ilse og LA og Indefodboldstævne

Bøvs stillede med to knaldgode hold til Lokalbank cup og tro det eller lad være de blev henholdsvis 2 og 3, fantastisk resultat når men tænker på træningstilstand osv.  Ud over det flotte resultat vandt vi en hulens masse præmier flagøl ( som LA tog sig af), vin, tasker osv.  Det var brandstorm så efter stævnet kæmpede vi os op til Ilse og LA hvor vi fik noget Chili Concarne. Charlotte og Per spillede for et andet hold og deltog ikke i mødet men som reserver trådte Lotte og Allan ind også til mødet.

 

Mødet gik vist rigtigt godt – selvom træer og tage mm. var lettet rundt omkring i kommunen . Det lader en flok bøvser sig ikke mærke med. En flot dag hvor Bøvs90 endnu engang fik vist klubbens mangesidede talenter……

 

20 november 2004 Møde hos Charlotte og Per i Lønholt

Det var en kold aften med sne, derfor havde Ilse og La, samt Tina og Frantz meldt fra – eller også var det måske fordi de skulle noget andet. Stemningen var som sædvanlig høj, vi fik lynhurtigt smagt bøvs-øllene, ikke alle var lige vellykkede. Feks. smagte Fynsk Forår så ringe at et par af medlemmerne spildte øllen i håndvasken – synd !!

 

Vi er meldt til indefodboldstævne i Fredensborghallen 8/1, vi stiller garanteret et kanonhold, især hvis vi kan holde de værste fra banen…… Ligeledes planlagde vi vores 15 års jubilæumsarrangement i pinsen, det faldt fuldstændig på plads, men lige præcis hvad der blev aftalt er ikke noteret, men skæg bliver det…..

 

Sidst på aftenen blev der bestilt taxa som kunne køre os sikkert hjem.

 

18 september 2004 Generalforsamling hos MH

Alle var mødt til denne forsinkede generalforsamling. Snakken gik lystigt da vi ikke havde været samlet siden Prag-turen. Billeder fra samme tur blev rundsendt og det genopfriskede hukommelsen for flere.

 

Under aftenen kom vi til at tale om økologiske rødbeder – er vi blevet gamle spurgte nogle ?? Nåå, men vi kom i gang med darten lidt senere og nogle levede ikke op til deres allerbedste ( LA). Sent sluttede det omkring kl 4.00, så vi må have haft meget at tale om…….

 

3. til 6 juni 2004 Ophold i Prag

Vi kom flot derned om end flyveren var en time forsinket. Det var Bo’s første flyvetur – og det klarede han rigtig godt, vi faldt i hver tilfælde ikke ned… Samme morgen fik vi at vide at vi var flyttet fra Albatros til Racek der lå lidt uden for byen, men det lod ikke til at vi tog det så tungt. Vi spiste på Sultan en Libanesisk resturant – god mad og et gammelt kvindemenneske spillede på orgel, vi sang med på I can’thelpfalling in Love withyou.

 

Efter et morgenmåltid af meget speciel karakter tog hele flokken til Prag. Vi havde besluttet at det skulle være en motionsdag for vi besteg samtlige trapper i hele Prag. Vi så Eiffeltårnet, paladset et par barer og meget meget mere. Om aftenen valgte nogle at spise på båden, medens andre tog til centrum, hvor der bla. blev spist svineknæ…… begge hold var meget tilfredse og en smule slidte sidst på natten.

 

Nu skulle vi på det gule marked og alle fik snoldet. LA fik tilbudt noget dope, men han sagde nej – han ligner også en Christianit. Tina var meget tilfreds med Frantz indkøb, bla en fiskevægt og en kasse. Om aftenen tog vi til centrum for at spise. Mændene i deres flotte nye røde skjorter, tøsene i deres almindelige tøj. Vi spiste i en noisy kælder hvor der var folkemusik og sjovt mad. Frantz feks. fik to forretter det forvirrede tjeneren en del, Henning fik et glas marinerede sild til forret.  Efter maden tog vi på bar, hvor Birgits udtale af IrishCoffee var blevet til IceCoffe – det gik ud over Ilse og Henning. Alle havde en munter aften især da kvinderne iførte sig deres nye tøj fra det gule marked, det var ikke bare billigt men også hammer flot til alle 6 piger. Der strøg en del pils indenbords bortset fra Per som slog sig på Blue Print – noget blåt stads og Charlotte som mere var  til noget Tequila solopgang. Arne kunne sidst på natten håndtere 6 sprog flydende og samtidig

 

Søndag skulle vi hjem, men først skulle vi lige ha’ en på opleveren. På en bådtur røg roret , så vi kolliderede med en båd og Karlsbroen med et kæmpebrag. LA reddede livet for alle på båden ved at flytte broen med hænderne eller også var det båden. Stor hero !!

 

Gitte var hel vild med at skulle have en dark og hun var ved at gå i fuld krise - da det endelig lykkedes  kl. ca. 1515 kort tid før vi skulle afsted.

 

På vej mod lufthavnen brød taxien sammen i en stor røgsky under en fart på 180 km/t og da vi skulle bookes ind kiksede det totalt for personalet så Birgit sad to gange i flyet, medens Malene blev holdt tilbage. Vi kom dog alle af sted ca 20 min forsinket, da Malene endelig blev sluppet fri.

 

Keld Mortensen hentede os i Kastrup med en kasse Ceres Royal, - der var ikke nok til hjemturen.

 

Alle kom godt hjem – og mon ikke hele flokken syntes at det havde været en kanontur………

 

23-04-04 Møde hos Gitte og BO

WC’et var næsten færdigt så mødet blev holdt hos Gitte og Bo. Alle var mødt frem undtagen Per - han havde presseveer ( vits ).

 

I god ro og orden fik vi smagt de 6 forskellige øl. En mørk øl fra Refsvindinge var lige ved at blive både ahhhhh og Puh-øl på samme tid. Kræmmermarked og Prag tur er i gode hænder om end der blev klaget lidt over mangel på informationer fra tur-udvalget. Dette var naturligvis også noget sludder, det er et af de bedst fungerende udvalg i klubben !!!

 

Det næste møde bliver på kræmmermarkedet eller i Prag, dette hersker der stor usikkerhed omkring, men mon ikke vi mødes begge steder.

 

Pragtur i korte træk :

Udrejse : Afgang Fredensborg med bus ca. kl. 14.30 ankomst Kastrup ca 15.30.   Flyafgang Kastrup kl 1700 med ankomst i Prag kl 1855. I Prag Airport bliver vi afhentet af en bus fra Albatros.

Hjemrejse : Afgang Prag kl 1750 med ankomst i Kastrup 1900. Herefter bustur til Fredby, hvor vi er hjemme ca. kl 20.00.

 

God tur til alle………..

 

14-02-04 Generalforsamling hos AB ( GB)

Vi mødtes hos Gitte og Bo, men deres toilet stod på terrassen, der var derfor hurtig enighed om at flytte mødet over til Birgit og Arne. Det var ikke bare generalforsamling, men også julefrokost – det var derfor et meget hårdt program.

 

Per holdte en meget dækkede tale for det han som formand havde fået gennemført i sin periode. Talen var meget kort og uden det store indhold. Formandens beretning blev godkendt ???!?! Kasseren ( Gitte) derimod fremviste et rekordregnskab på ca. 15000 spir – så nu drøner vi helt sikkert til Prag. Regnskabet blev også godkendt.

 

Turudvalget fortalte om den forestående flyvetur til Prag. Turudvalget har mandat til at bestille værelse hvor som helst, det var lige hvad tur-udvalget havde brug for.

Kræmmerudvalget fik besat vagterne, så det faldt også på plads

Endelig blev Gitte i kampvalg valgt til ny formand, Tina blev kasser igen-igen og Arne sekretær.

Resten af mødet forløb som det plejer, dvs at der ikke foreligger nogle former for skriftlige beviser for hvad der er foregået og det er måske også bedst sådan………………………

 

22-11-03 Møde hos TF

Alle medlemmer undtagen enkelte 'mini-bøvser' var til stede. Det blev en storslået aften med mange rigtig kraftige og parfumerede øl – lige det tøsene kan li'.

Generelt opførte de fleste medlemmer sig bedre end sædvanligt, der var dog enkelte undtagelser, så alt var ved det gamle.

 

Turen til Prag planlægges igen til uge 23 dvsca 2/6 til 6/6 2004, alle skal igen til næste møde checke at de kan. Som rejseudvalg nedsættes det gamle og velfungerende udvalg fra sidste tur, dvs Frantz Brok og Henning. Det blev besluttet at vi skal bo på Albatros igen. Hvis vi vinder i lotto får vi båden til at hente os ved Skipperhuset.

Som kræmmermarked direktør udnævntes LA igen–igen, vi har så meget gammelt l… at vi afholder kræmmerbod igen. Ifølge kasseren hænger økonomien fint sammen, det tegner jo godt……..

 

27-09-03 Møde hos IL

Vi fik sol over Gudhjem, med en lille en til. Derfor står det hen i det uvisse hvad der reelt skete på dette møde. Alle overlevede men der eksisterer intet skriftligt bevis fra sekretæren på hvad der skete. Vi takker alligevel Ilse og LA for en god aften. 

 

13-06-03 Generalforsamling hos CP

Dagsordenen var efter reglerne, men da vi var ret sultne spiste vi først.

Formanden var på fisketur i Umeå lang pokker i vold, men hans kone udtalte at det havde været en hård valgperiode. Først var det jul, så blev Tina 30 år, så var der kræmmermarked og så blev Ilse 40 år.

 

Så var der valgtaler, hvor bla. Per havde forberedt en fantastisk tale som kan sammenlignes med Churchill på hans bedste dage. Per blev valgt som formand, Gitte som kasser - hun havde også fået gysserne til at yngle.

 

 

Arne forsætter som sekretær og ny kommunikationschef blev Charlotte. Revisorer LA og Henning.

Turen til Prag planlægges til uge 23 dvsca 2/6 til 6/6 2004, til næste møde nedsættes et udvalg, især nu da SunnyTour er gået ned.

 

15-02-03 Julefrokost hos MH

Formanden sov over sig og kom først 2 timer for sent. Charlotte var på arbejde og da Per var sløj, meldte de fra i sidste øjeblik. Vi andre havde det godt og opførte os som til en firmajulefrokost.

Al maden blev spist – rub og stub……………………

Undervejs legede vi 'Gæt hvem du er' ………….. Her efter spillede vi dart, eller nogle vil måske sige at vi dyrkede pilekast, det var ikke lige godt alt sammen.

I god ro og orden sluttede mødet ca. 12 timer efter det var påbegyndt………………..

 

13-12-02 Generalforsamling hos GB

Det var Gittes fødselsdag så hun fik en gave - det var godt nok utroligt...

 

Så var der formandsvalg og flg. blev valgt :

Formand : Frantz , med ret mange stemmer

Kasser : Gitte, med nogle stemmer

Sekretær: Arne, med ganske få stemmer.

Det blev besluttet at værtsparret skal bære øl ind, således at man ikke ved hvem der kommer med hvilken øl.

LA står for kræmmermarked med må stadig ikke udtale sig og slet ikke på kræmmermarkedet. Så var der noget med indendørs i Ølsted og Tivoli-cup

men præcis hvad det var ved vi ikke helt sikkert, men det er sikkert sjovt.

 

13-09-02 Generalforsamling hos CP

Det var midt i september, men vi sad på terassen til langt ud på aftenen - det var godt nok utroligt...

Nå, men Frantz kom for sent han havde været i skovbørnehave, men han havde alså ingen børn med, så den hoppede vi andre ikke på. Vi fik lidt vente-øl imens vi ventede på Frantz, og da endelig vi blev fuldtallige, var der talrige der var fulde.....

Vi smagte en række udenlandske øl, folk havde åbenbart været på ferie. Formand Arne aflagde beretning, bla. noget med en Prag-tur, og et serveringsarrangement som gav 1200 kr i kassen. Tina fremlagde regnskab, som for første gang nogensinde havde været negativt, præcis minus 12,50 kr. Men nu var der lidt i kassen igen, sagde hun..........hvor meget kan vi ikke huske.

 

Så var der formandsvalg og flg. blev valgt :

Formand : Tina , med ret mange stemmer

Kasser : Frantz, med nogle stemmer

Sekretær: Arne, med ganske få stemmer.

Det blev besluttet at 'gammel øl på nye flasker' ikke vil blive godkendt, dvs. f.eks. Hillerød Kræmmerøl, som vi ved blot er en Wiibroe, med en anden etiket.

Senere fik vi noget pølseret med bønner og så kom der nogle taxi'er som kørte os hjem.

LA må stadig ikke udtale sig og slet ikke på kræmmermarkedet, så han vil blive udstyret med et truthorn lige som Marx Brothers.

 

08-06-02 Møde hos IL

Vejret var godt, så vi tog en vente øl og en til. Alle kunne huske vi var i Prag, men ingen kunne huske detaljerne. Så så vi nogle billeder dernede fra og vi kunne genkende noget og nogen. Det må have været sjovt......

Arne fandt en Mercedesplakat på WC, så han var lidt ukoncenteret.

Pigerne havde deres Prag-skjorter på, tre af dem havde den ikke på......- desværre havde de noget andet på.

Ilse blev lige pludselig 39 år, så vi sang fødselsdagssang - hun valgte fløjte som instrument.

 

04-04-02 til 07-04-02 Møde i Prag

Her burde stå et langt referat, men man har jo ikke klæbehjerne. Så ganske kort må konklusionen være at turen gik godt og vi boende på et bådhotel som hed Albatros.

 

02-03-02 Møde hos Tina og Frantz

Allerførst kom Gitte og Bo 7 minutter for sent. Dette takserede formanden meget velfortjent til en bøde på 14 øl, som betales som venteøl ved Prag-turen.

Tøsene smørrer sandwich til turen ud. Turen blev gennemgået i detaljer, feks. besøget til Plzen. Alt koster tilsyneladende 20 kr i Tjekkiet, så hvis man har ca. 100 kr med pr. dag så når man langt.......

Så blev der serveret mad - noget kinesisk som skulle indtages med pinde, det gik rimelig godt, LA fik da en del mad ned.

Formanden fik en allergisk krydsreaktion som gjorde ham rød i hovedet, det så skægt ud !!

 

18-01-02 Julefrokost hos Birgit og Arne

Frokosten startede med at værtsparret havde serveret et uidentificeret objekt i Charlottes øl. Var det mon en musehale ?

TF serverede deres øl i en skraldepose- det var meget passende. Per sad og tænkte på en ungarnskbagspiller der kaldet navnet Raduluvich.

Bo forslog at vi besøgte ølenthusiasternesøl-messe11 maj. VI DRAGER TIL PRAG OG PLZEN 3 April, Henning bestiller.

Lørdag den 11.01.03 afholder Tina børnefødselsdag. Alle betalte deres kontigent hvilket betyder at kassen er på ca 10 grand.

 

10-11-01 Møde hos Malene og Henning

Vi mødtes i soveværelset kl 18.37 Frantz og Ilse ( Troels) var fraværende. Kl 19.30 lukkede formanden sig ude på terassen. Bøvs stiller op til næset byrådsvalg, vi skal opstilles sidestillet og vores valgplakater skal være i landscape ( dvs. liggende).

Vores valgsprog : Vi mener det samme som de andre plus lidt mere !!

Vores program : Pillen gives ved 112 år, nedlæggelse af Benediktehjemmet, Hegelsminde og plejehjem i Humlebæk.

Vi satser på at komme til Plsen den 4-5-6-7 April. Frantz + Henning checker busture op til 800 kr per person.

Alle betalte kontigent til Tina, formanden fordeler mad til julefrokost.

 

08-09-01 Generalforsamling hos LA og Ilse

LA sagde skål 18.38, så skålede vi i 18xHarboe Red Beer herefter blev der serveret hønssuppe a la Mick Schak.

Per viste begyndende senilitet- idet han ikke kunne husle noget fra møderne tilbage i 90'erne. Kl 20.30 savnede vi Arne, ikke allesammen, men Mikkel og det var kun ganske lidt !

LA viste også begyndende senilitet idet han troede at kontigentet var 100 kr per par - ja ja det var det da også - men for fire år siden.

Så blev det generalforsamling :

1 ) formanden beretning

Charlotte kom med et godt råd til alle - aldrig købe puh-øl med hjem fra ferie !!! Beretningen blev godkendt

2) Kasseren Tina viste et regnskab med 7800 basser på kontoen + en kalkunaktie til ca 500 bobs.

3) Formandsvalg. Arne 8 stemmer, Birgit 1 og Tina 3. Arne blev derefter formand, vi ringede til ham og han lød rigtig glad og overrasket !

Som kasser blev Tina genvalgt uden hun kunne sige fra. Henning blev valgt som segratær på grun af handsskiveegenskaper.

4)Uddeling af sedler og ølliste ikke længere nødvendig til andre end I+L. Tidspunkt indskrives i gæstebog og e-mail sendes evt. rundt. LA's e-mail adresse blev forøvrigt LA-DIT-SVIN:KASUTSNABELA.OG.KOM

5) Ffestudvalgte fremlagde de mange gode tiltag som der var gjort i forbindelse med Pilsen turen. De øvrige bøvser mente nok at festudvalgte burde øge arbejdsindsatsen.

6) Det blev besluttet at den første øl på hvert møde skal indtages på et utradiotionelt sted.

Næste møde er hos Malene og Henning d. 10-11-01 kl 18.37

Opdateret d. 16.6.2003